Vistournee Recepten

Recepten

Gebakken Griet met ‘sauce vierge’, verse pasta en handgepelde grijze garnalen

Gegrilde tarbot met mousselinesaus en peterselieaardappelen

Gepocheerde griet met salade van kapperappel, gekonfijte tomaat en rösti van courgette

Garnaalsoepje met cresson

Grijze garnaal met marjolein, aardappelsla, platte kaas en mierikswortel

Sweet-mama brandade van schelvis met spiegelei

Gelakte hondshaai met rijst

Gelakte hondshaai met bleke miso en boterboontjes

Blanquette met hondshaai

Pladijsfilets met sabayon van Basilicum, limoen en handgepelde grijze Noordzee garnalen.

Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla

Papillot van pladijs

Brandade van pollak, kwartelei, knolselder, broodcrunch en champignons

Curry met pollak

Cotriade met pollak

Rode poonfilet met paprikapasta

Vissoep van rode poon en snijbiet

Rode poon met groene stoemp

Rog met kappers, toast en citroenboter

Rog met prei

Goujonettes van rog met Gribichesaus

Schar met langoustine, prei en champignons

Gepocheerde schar met tuinbonen, erwtjes, zomeruitjes en een emulsie van broccoli

Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons

Schelvis met basmatrijstcrème en bouillon van Noordzeegarnaal

Schelvis met witloof

Gegrilde schelvis met stoemp

Quinoasalade met escabèche van tongschar

Tongschar, goujonettes met tartaarsaus

Papillotje van tongscharrolletjes, venkel en sjalotjes

Hutsepot met zeeduivel en nootmuskaatroom

Gebraiseerde zeeduivel met jonge worteltjes

Zeeduivel met gestoofde groentjes

Gegrilde zeetong met escabeche van girollen en lamsoren

Gelakte zeetong met curry en langoustines

Noordzeetong à la meunière

Waterzooi van griet met witloof

Griet op de graat gebakken met preistoemp

Gepocheerde griet met salade van kapperappel, gekonfijte tomaat en rösti van courgette

Gepocheerde griet met salade van kapperappel, gekonfijte tomaat en rösti van courgette

Schelvis met spinazie, mosterd en mosselen

Vlaswijting met vlaskaas, vlaszaad en tomaat

Gemarineerde makreel met venkelsla en avocado

Pieterman en krab met bouillabaissesaus, artisjok en venkel

Pladijs met gepekelde sjalot, karnemelk en Brassicabloemen

Tongfilets onder de grill gevuld met spinazie en handgepelde garnalen, groentebotersaus

Paella met gegrilde tong en zeevenkel

Canneloni van zeebaars en gerookte horsmakreel, avocado, gepekelde radijsjes, zilte zeegroenten en ponzu-vinaigrette